Bent u Fit4Germany?

U bent succesvol en wilt doorgroeien in Duitsland. Maar u twijfelt nog. Kunt u uw succes vermenigvuldigen in Duitsland? Spreekt uw propositie in Duitsland wel aan? Werkt uw advertising? Hoe sterk zijn uw concurrenten? Zijn uw prijzen niet te hoog? Gaat u werken met lokale distributiepartners? Of is het beter meteen een Duitse onderneming op te zetten?  Veel vragen, maar marktonderzoek is kostbaar en tijdrovend.

Gelukkig is er ook een pragmatische oplossing: de marketeers van GermanStarters kennen de markt en hebben toegang tot specifieke branchekennis. Zij kunnen de meeste vragen beantwoorden zonder uitvoerig marktonderzoek. Zo weet u snel of u op de goede weg zit en wat uw aandachtspunten zijn.

Route2Market – ExpertCheck

Toets uw Route2Market bij Duitse marketeers

De Fit4Germany ExpertCheck is een compacte scan voor bedrijven die overwegen in Duitsland te starten. U presenteert uw businessmodel en marketingconcept. Onze Duitse marketingprofessionals geven u een beeld van de haalbaarheid van uw aanpak in Duitsland. Wij gaan na of uw doelen in Duitsland haalbaar zijn en of uw route2market geschikt is voor de Duitse markt. U krijgt een helder beeld van de belangrijkste concurrenten en inzicht in de aantrekkelijkheid van de markt. Verder geven wij de kanalen aan om uw doelgroepen te bereiken en doen wij een voorstel voor optimalisatie van uw route2market en marketingconcept.

Waar wilt u de expert test doen?

aadsdas
SKYPE

KOSTEN

Euro 299 excl. BTW

UW KANTOOR

KOSTEN

Euro 499 excl. BTW

ONS KANTOOR

KOSTEN

Euro 399  excl. BTW

Germanize uw Duitslandplan

Germanize uw marketing- en sales concept

U wilt uw business model ook in Duitsland toepassen. U weet dat de Duitse markt andere eisen stelt, dus gaat u niet over één nacht ijs. U wilt écht inzicht in het potentieel van de Duitse afzetmarkt en de verschillen met uw thuismarkt. Dan bent u bij de Duitse marketeers van GermanStarters aan het goede adres. Wij toetsen de slaagkans voor uw product in Duitsland, de succesfactoren en de toepasbaarheid van uw marktbenadering in Duitsland. Op basis hiervan Germanizen wij uw marketing en sales concept en ontwikkelen wij een plan voor de marktintroductie. Indien nodig maken wij gebruik van ervaren branchespecialisten uit ons netwerk. U krijgt een haalbaar, hands-on plan, waarmee u concreet aan de slag kunt. Als spin-off van onze werkwijze onstaan veelal al concrete contacten met afnemers of Duitse partnerbedrijven.

Fit4Germany Diensten die hierbij passen

IK BEN GEINTERESSEERD IN FIT4GERMANY DIENSTEN. NEEMT U AUB CONTACT MET MIJ OP

Diensten

Bij de Fit4Germany - ExpertCheck kies ik voor

Ik ben ook geïnteresseerd in