FIT4GERMANY?

OPLOSSINGEN VOOR JURIDISCHE VERSCHILLEN EN RISICO’S

In Duitsland tellen contracten en regels in business zwaarder dan in andere landen. Zaken worden vaak onderbouwd met gedetailleerde contracten. Bovendien moet u zich houden aan tal van wetten en voorschriften. Deze wijken soms aanzienlijk af van uw thuismarkt of zijn strenger dan u gewend bent.

Het is dus zaak goed te weten waaraan u moet voldoen, wat mag en wat niet. Veel hangt af van de branche waarin u werkt. De juristen van GermanStarters ondersteunen uw start in de Duitse markt met algemeen en specifiek juridisch advies. Voor algemeen advies kunt u ook gebruik maken van onze white papers en blogs. U vindt deze op deze website. Op de blogs kunt u zich abboneren.

Het juridisch startadvies gaan wij specifiek in op uw onderneming, uw plannen en de juridische eisen in Duitse markt. Ten eerste krijgt u krijgt een helder beeld van de regels, waaraan u in Duitsland moet voldoen. In sommige branches gelden specifieke regels die u moet kennen. Verder gaan wij in op de juridische ‘Tools’ zoals Algemene Voorwaarden en vergunningen en de juridische kaders voor uw marktbenadering. Tenslotte gaan wij in de aansprakelijkheden, waarmee u als Geschäftsführer en/of aandeelhouder te maken krijgt.

Juridische brancheregels

Algemene Voorwaarden

Verkoopvoorwaarden

Vergunningen

Wettelijke kaders voor uw marktbenadering

Verplichtingen en aansprakelijkheden aandeelhouders en directeuren

Voor het adviesgesprek vult u een checklijst (online op deze website) in. Deze informatie gebruikt de juriste ter voorbereiding van het gesprek. Het adviesgesprek kan plaatsvinden via Skype, bij ons op kantoor of bij u plaatsvinden. Indien gewenst betrekken wij hierbij onze Duitse fiscalist of HRdeskundige.

Tijdens het adviesgesprek komen de relevante juridische thema’s aan bod. Afhankelijk van uw onderneming en plannen gaat het over het vennootschapsrecht, het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het ITrecht (ecommerce). Verder gaan wij in op specifieke juridische documenten, zoals contracten en voorwaarden.

Enkele dagen na het gesprek ontvangt u van de jurist een verslag van het gesprek waarin de aandachtspunten en te nemen acties zijn vastgelegd. Hierbij geven wij de prioriteiten aan.

WAT KRIJGT U?

Checklijst als voorbereiding het gesprek

Terugkoppeling van onze juristen

Adviesgesprek met een sr Duitse jurist (max 2 uur)

PDF met aandachtspunten en aanbevelingen.

UW KANTOOR

Prijs

Euro 399 excl. BTW

SKYPE

Prijs

Euro 399 excl. BTW

ONS KANTOOR

Prijs

Euro 399 excl. BTW

IK BEN GEINTERESSEERD IN DE JURIDISCHE RISICOTOETS. NEEM AUB CONTACT MET MIJ OP

Ik wil graag een afspraak

De volgende diensten kunnen ook interessant voor u zijn